Zo losgeslagen als ik me voel...

Dakoyria

Zo losgeslagen als ik me voel... Verbroken verbinding
met anderen, wat ik dan bedoel Nu zelfs al op tamelijk
grote schaal Men is mij rijkelijk zát, zoals ik het vertaal
Nooit meer eens fit zijn, ik kan er niets mee, naar lichaam
en geest dan is mijn eigen idee

Steun geeft het niet meer want het duurt al te lang
Ik dool nutteloos maar wat rond en ben maar zo bang!
Wie kent deze wijze van zijn uit eigen ervaring?
Zou dan de kritiek en afwijzing ophouden? Tolerantie
is mijlenver te zoeken Geïsoleerd moeten bestaan,
wie weet levenslang...

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht 

Geplaatst op: 01-05-2024

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Dakoyria (Actief sinds: 08-11-2015)

Informatie bij het gedicht

Wat een angst- en depressiestoornis kunnen aanrichten in je omgeving, vooral als het te lang duurt...

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Zo losgeslagen als ik me voel...’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.