Facebook met eigen pleziertjes

Dakoyria

Ook Facebook kent zo de eigen pleziertjes...
Met sommigen bouw je zelfs min of meer
een band op Je maakt volop kennis met jou
nog onbekende zaken
Het maakt de wereld weer wat mooier en je
vindt het geregeld tóp!

Maar zelfs hier gaat verdriet geen deurtje
voorbij Er wordt iemand ernstig ziek, je bent
helemaal niet blij...
Nu je zelf meer aan huis gebonden bent geraakt,
geniet je extra van soms maar korte berichtjes
Zij hebben je tot in jouw ziel geraakt en goed gesmaakt.

Dakoyria, 2023.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht 

Geplaatst op: 09-05-2023

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Dakoyria (Actief sinds: 08-11-2015)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Facebook met eigen pleziertjes’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.