INLOGGEN
«»

Zomer

Toen de zomer verscheen
kwam er een warme zonnegloed om haar heen.
Dankzij haar gouden haren,
zag je haar al van verre stralen.
Haar ogen van pracht en de warme manier waarop ze lacht,
zorgen ervoor dat iedereen naar haar smacht,
Er is niemand die niet van haar houdt.
Ookal vergezeld ze je een tijdje en laat ze je dan weer koud.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 07-12-2022

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

MI
Actief sinds: 30-03-2022 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Zomer’ van MI zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.