BLOEDJE-HEET !!!

Dichterbijblij

BLOEDJE-
HEET !!!

Lichaams-oven-heet !!
Van goede bloedsomloop,
verkoelend (!!),
zelden een praktische
yoga-weet !!!

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 20-07-2022

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Dichterbijblij (Actief sinds: 03-12-2019)

Informatie bij het gedicht

Hierover toekomstig boek ! Bij veel vocht drinken zonder dat dit ook weer snel uit lichaam wordt afgevoerd, zul je er zelfs last van krijgen ! Uw dichter liep in 2019 (zomer met 40 graden record) 10/12 uur(x 5) in de hitte, uitsluitend trapportieken met zware post ! Zwaarder kan niet ! In die omstandigheden was de overheid gruwelijk wreed to me !

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘BLOEDJE-HEET !!!’ van Dichterbijblij zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.