INLOGGEN
«»

Nu is het goed weer en nog niet goed

Eindelijk was het nu warm, maar opnieuw niet goed
Wederom nogal stevig commentaar; een mega
parasol wordt er uitgerold, zelfs dan geen koelte
daar.....

Na krap een half uurtje vlucht men maar ijlings
naar binnen Ook daar is het verre van koel, met een
groot glas koud water wel wat te beginnen
De tijd wordt verder dan uitgezeten, niet in staat

om wat dan ook te verrichten; onderuitgezakt
denk je wat na Wat sappig fruit bij de hand waarvoor
je graag wel zwichtte.

Dakoyria, 2021.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 03-06-2021

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Dakoyria
Actief sinds: 08-11-2015 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Nu is het goed weer en nog niet goed’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.