INLOGGEN
«»

Nog bruikbare kleding vinden

Ik zoek en zoek nog wat verder in mijn
kledingkast
Onder een fikse stapel shirts vind ik een
nog vrijwel nieuw exemplaar dat mij
uitstekend past

Zo af en toe moet je eens opruiming houden
Een teveel aan ouds, waaraan schadelijke
motten gingen kauwen.....
Volstrekt andere kleuren die mij toen heel
goed gingen staan

Weet je wat? Ik schaf me enige bijpassende
make-up aan!
In een vergeten kistje met ramsh spullen vind
ik een heel aardig collier; menig kleurtje speelt
daarin een rol mee

Mijn neutrale sandaaltjes zijn pas van vorig
jaar
Zij passen me uitstekend en voor de zomer
ben ik volop klaar.

Dakoyria, 2020.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 13-08-2020

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Dakoyria
Actief sinds: 08-11-2015 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Nog bruikbare kleding vinden’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.