INLOGGEN
«»

Ster vol pracht

Ster vol pracht


In deze warme zomernacht
zag ik een Ster vol van Pracht
stond tussen alle sterren in
Zei, Ik ben het die jou bemint
Ik kijk jou heel diep in de ogen
de andere sterren bogen diep
ik kon mijn ogen niet geloven
Hij geeft mijn leven zoveel zin.

En vrolijk mag ik verdergaan
met Hem de toekomst tegemoet
zie de Zon de sterren en de maan
omgeven in een gouden gloed
samen met Hem hand in hand
loop ik naar het beloofde land
dansend mag ik voorwaarts gaan
op weg naar 't Hemels Vaderland.

Huppelend van zielenvreugd
voel mij blij en zeer verheugd
Zonder Hem kan ik niet leven
het hoogste goed mag ik beleven.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 10-08-2020

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Petra Groeneveld
Actief sinds: 21-05-2020Informatie bij het gedicht:

Dit gedicht gaat over de zomer. In de nacht kan het zomers warm zijn. Ik kon niet slapen van de warmte en dit gedicht is toen ontstaan. Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Ster vol pracht’ van Petra Groeneveld zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.