INLOGGEN
«»

Hitte

Klotsende oksel, billen en borsten,
ik voel een zweetdrup langs mijn gezicht.
Mijn rug is nat,
plots is er een mug op mijn pad.
Hij prikt in mijn rode verbrande vel,
ja zo kan het weer wel.
Op het terras ruik ik bier en zweet,
en voor ik het weet,
zit ik daar.
Het is heet.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 27-07-2018

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Coby Leeuwenburgh-kloosterman
Actief sinds: 07-03-2017 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Hitte’ van Coby Leeuwenburgh-kloosterman zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.