INLOGGEN
«»

warmte maakt geluiden stil

prikkeldraad en paaltjes
beesten in het gras
bonte koeien mompelen
windend van het gas

vogels fluiten duikend
schooierig gebekt
scheren nesten zoekend
kletsend uit hun nek

vlinders vliegen kleuren
ogen geel en wit van licht
strijken neer op bloemen
vouwen vleugels rustend dicht

sloten dromen zwart
door zonlicht groen gekant
strakke linten glinsteren
in een recht doorsneden land

klokken luiden tijd vertragend
warmte maakt geluiden stil
hitte zal zijn tol gaan eisen
als de mens niet rusten wil

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 12-04-2015

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

wil melker
Actief sinds: 07-02-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘warmte maakt geluiden stil’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.