INLOGGEN
«»

het zomerde een middag lang

we liepen samen
de warmte trilde zacht
de wind wist wat wij wilden
koelde ons heel even af

het gras was groener
dan we dachten
en wij onhandiger
dan we verwachtten

het zomerde een middag lang
in de traagheid van het geven
nemen was van geen belang
we wilden even samen leven

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 09-04-2015

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

wil melker
Actief sinds: 07-02-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘het zomerde een middag lang’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.