INLOGGEN

Ziekte gedichten

Je vindt hier een overzicht met de meest bijzondere ziekte gedichten over ziektes zoals kanker, het falen van organen e.d. Bekijk de gedichten over ziektes die onze dichters hebben gemaakt, er zit altijd wel een bruikbaar ziekte gedicht tussen dat geschikt is voor een bepaalde ziekte van iemand!

Heb je zelf één of meerdere ziekte gedichten over ziektes (zoals kanker, falen van organen, longziektes e.d.), of wil je kleine, korte gedichtjes maken voor deze rubriek? Stuur je gedicht of gedichten dan naar ons in ter plaatsing via de button Gedicht maken/plaatsen. Hartelijk dank!