HET MIDDEL OF DE KWAAL ??!

Dichterbijblij

HET MIDDEL
OF DE
KWAAL ??!

Wil je die radicale,
escalerende
gevolgen, dan
ook wel
helemaal ??!

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 25-06-2022

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Dichterbijblij (Actief sinds: 03-12-2019)

Informatie bij het gedicht

Wil je nog kunnen blijven denken, wat medicinaal vergif zou kunnen schenken ??!

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘HET MIDDEL OF DE KWAAL ??!’ van Dichterbijblij zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.