PESTERIJ !!!

Dichterbijblij

PESTERIJ !!!

Met geen pen
te beschrijven !!!
Een naaste
zelfs
de dood
in te drijven !!!
Karma zal
de dader(s)
bijblijven !!!

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 09-11-2021

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Dichterbijblij (Actief sinds: 03-12-2019)

Informatie bij het gedicht

Uit laf volgt, gegarandeerd, een karmische straf !!! Gebeurt werkelijk !!!

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘PESTERIJ !!!’ van Dichterbijblij zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.