INLOGGEN
«»

Bloemen en ballonnen

De manco's zelf zijn niet zo erg
als de herinneringen aan de tijd
dat ik ze niet had, maar

ach, als dat alles is
(wat het keer op keer niet is)

Toch vraag ik me af of
en waar er een grens is
waar ik niet verder wil

zo veel wil ik nog:
bloemen zien en ballonnen
oplaten die de wereld over

mensen strelend raken
met zachte gedachten
en ogenblikken vrede

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 20-07-2021

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Zywa
Actief sinds: 25-04-2018Informatie bij het gedicht:

Bundel "OverLeven" Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Bloemen en ballonnen’ van Zywa zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.