Pandemiesonnetje

Ron Dietvorst

Op dertien hoog
altijd binnen hokken
doet je grijpen naar
een touw met een knoop

maar....
zeggen de experts
er is nog hoop
verzaak niet en hou vol

de redding komt
uiteindelijk wel
hopen we allen
of is het weer

een zoethoudertje
van deskundigen
die eerlijk gezegd het
zelf ook maar raden

we moeten ze maar
het voordeel van
de twijfel gunnen

en door blijven gaan
tot het een keer
echt volkomen barst.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 23-04-2021

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Ron Dietvorst (Actief sinds: 18-05-2018)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Pandemiesonnetje’ van Ron Dietvorst zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.