Onontkoombaarheid

Ron Dietvorst

Rond haar
zweeft een aura
van seniele
aftakeling en
aasvogels dansen
terwijl ze ongedurig
hun tijd beiden
mee op het ritme
van haar tonen
zij weet wat
haar wacht en
is bang voor de
dag die komen gaat
en wat verder volgt
in haar schaduw stapt
rustig afwachtend
de onvermijdelijke
onontkoombaarheid.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 07-03-2021

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Ron Dietvorst (Actief sinds: 18-05-2018)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Onontkoombaarheid’ van Ron Dietvorst zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.