Viraal gedrocht

Ron Dietvorst

Tussen maden en wormen
ontsproten aan het verscheiden
van voor ons dierbare mensfiguren
huist het afzichtelijk gedrocht
waar het zich tegoed doet
aan driesterren vleermuissoep
en subliem gecreëerde
gebraiseerde hagedissenogen

desgewenst kunnen de gerechten
aan de seizoenen worden aangepast.
De oriëntaalse chef past zich ook aan zoals
hij al zijn leven lang heeft gedaan.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 19-02-2021

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Ron Dietvorst (Actief sinds: 18-05-2018)

Informatie bij het gedicht

Poëzie dient zo mogelijk niet in verband te worden gebracht met hedendaagse gebeurtenissen; hier is dat helaas wel het geval.

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Viraal gedrocht’ van Ron Dietvorst zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.