reuma

godschalk ludo

Reuma

Een aandoening die brengt verdriet
Maar ik wil niet dat iemand dat aan mij ziet
Iets wat ik voor mezelf wil houden ,
Waar ikzelf verder mee moet bouwen
Het is wat in mijn leven een rem legt op mijn zalige bestaan
Maar ik zou mezelf niet zijn , als ik er niet positief mee zou verder gaan
Ik blijf proberen al wat ik heb te geven, en er verder mee te leven
Ja ik ben iemand die de “reuma” glimlachend draagt
En als iemand aan me “hoe maak je het” vraagt,
Zeg ik steeds “dat het best met me gaat”,
Das beter dan die lui te vertellen hoe het er echt bij staat!!!...
Ja ik zal er mee leven in dit korte bestaan
Ja ik wil en zal met men leven, opgewekt verder gaan
LG

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 08-12-2020

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

godschalk ludo (Actief sinds: 19-04-2020)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘reuma’ van godschalk ludo zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.