INLOGGEN
«»

Thuisgebracht


thuisgebracht


als kind
sprak ik al
met struiken
klein loof en
bosschages

zij intrigeerden
mij door het
geheim van hun
veelkleurige
wijkplaatsen

waar stilte
vertrouwen schept
je drukte
kunt loslaten
zonder te praten

later heb ik
bomen omarmd
met ze gehuild
gefluisterd en naar
hun liefde geluisterd

tot ik door
het bos de bomen
niet meer kon zien hun
namen vergat en het pad
geen bekendheid had

de wind heeft
me thuisgebracht
met overal uitgebreid
afscheid nemen in
feest op de langste dag


wil melker
20/07/2020
www.wilmelkerrafels.deds.nl

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 20-07-2020

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

wil melker
Actief sinds: 07-02-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Thuisgebracht’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.