Behandeling en onderzoek

Gertjan van der Kraan

Behandeling en onderzoek

Als Inspire2Live zingen wij
Steeds betrokken zij aan zij
Om geld te blijven genereren
Want het is niet te verteren
Dat kleine kinderen lijden.
In de hoop hen te verblijden
Dat door het opgebrachte geld
Wat bij het koor alleen maar telt
Voor behandeling en onderzoek
Want het staat bij ons te boek
Dat kanker bij kleine kinderen
Ons in geen geval mag hinderen
Steeds door te blijven strijden
Voor het onbegrijpelijke lijden
Die kanker steeds veroorzaakt
En continue weer ons hart raakt
Geef gul, met een bewogen hart
Voor het stopzetten van hun smart

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 03-06-2020

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Gertjan van der Kraan (Actief sinds: 31-10-2014)

Informatie bij het gedicht

Strijd tegen kanker

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Behandeling en onderzoek’ van Gertjan van der Kraan zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.