INLOGGEN
«»

Die enge virussen.

De wereld is in crisis
en ligt in diepe nood,
't corona virus woedt
brengt grote angst en dood.

En niemand kan het keren
't wordt erger elke dag,
alleen Gods kinderen weten
dat bidden helpen mag!

God Zelf laat het ons weten
geen onheil zal jou raken
geen pijl zal jou ooit treffen
want Hij zal altijd waken!

En zoals Gods eigen volk
in Egypte in die dagen
machtig werd beschermd
voor alle enge plagen.

Zó worden ook wij allen
door deze moeilijke tijd
van virussen en ziekten
wonderlijk geleid!

Houd goede moed, zie op Hem
engelen zullen je dragen
beschermen tegen rampen
nu en alle dagen!

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 17-03-2020

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Els Hengstman-van Olst
Actief sinds: 28-12-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Die enge virussen.’ van Els Hengstman-van Olst zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.