INLOGGEN
«»

Antwoord a.u.b.

Ze heeft het aan haar nieren
en haar klieren

van al de medicijnen
tegen al die pijnen

in haar binnenste is het een janboel
en het doel

heiligt de middelen niet meer
maar ze heeft zoveel zeer

in haar hoofd maalt de vraag
hoe lang nog? dit leven is een plaag

hoe lang zal ik dit nog verdragen
voor ze me kunnen wegdragen

verlossen uit dit ondraaglijk lijden
en verdere pijn vermijden

ik hoop dat iemand daarboven me hoort
en me helpt met een antwoord.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 17-12-2018

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Ron Dietvorst
Actief sinds: 18-05-2018 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Antwoord a.u.b.’ van Ron Dietvorst zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.