INLOGGEN
«»

Huidkanker

Ik kom haar elders tegen met opnieuw die
lelijke plekken op handen en gelaat
Huidkanker, waarom het wederom dan gaat

Zij gaat de confrontatie met een gezelschap
aan, hoewel haar woorden rustig geuit
Wat zij zoal mankeert legt zij heel behoedzaam
uit

Eerdere soortgelijke klachten leerden haar zich
niet te verstoppen
Zij begeeft zich heel dapper onder de mensen
en blijkt zich nu heel assertief te ontpoppen!

Jánken doet zij later wel thuis, bij haar man
Ook een bevriende buurvrouw vangt haar op,
komt zodra zij kán.

Dakoyria, 2018.



Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 03-09-2018

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Dakoyria
Actief sinds: 08-11-2015 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Huidkanker’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.