INLOGGEN
«»

Stukjes leven


stukjes wereld


ogen verwijlden
nog even bij mij
voordat je lach de
drempel had genomen

jij weer terug
was gegleden naar
de stilte van dromen
in het tijdloze spelen

door samen praten
ontdekten wij stukjes
van de wereld die
wij nog steeds delen

waar ik ooit jouw
hand heb gepakt ben
ik ook door jou naar het
tweede plan geschoven

er waren emoties
maar ook veel plezier
in onderhuids genieten
daar en ook hier

nog zoeken wij de schat
en willen weer feest
ook als het samenzijn
zijn glans al verloren heeft


wil melker
21/06/2018
www.wilmelkerrafels.deds.nl

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 21-06-2018

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

wil melker
Actief sinds: 07-02-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Stukjes leven’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.