INLOGGEN
«»

Rode waas


rode waas


ze scherpt haar tong
in hoge modulatie
snerpt woede
en frustratie rond

een laag gesis
slist giftige tonen
als afwisseling
met het gewone

het zijn blikken
die doden in de
rode waas die over
haar is gekomen

tot buitensporige
hoogte zijn de
emoties opgelopen
naar acute psychose

in extremo
scheuren spieren
pezen van het bot
zij gaat totaal los

zacht droom ze weg
naar een vredig land
een geschrokken verpleger
de spuit nog in de hand


wil melker
17/05/2017
www.wilmelkerrafels.deds.nl

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 17-05-2017

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

wil melker
Actief sinds: 07-02-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Rode waas’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.