Leeg als dementie

Elizabeth

Je denkt aan iets maar weet niet meer wat, je hoofd is leeg als dementie.
De sneeuw smelt, en alles groei weer.
Behalve jouw gedachten, dat kan niet meer.
Liefde doet pijn en zeer, met dementie.
Keer op keer weer.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 11-01-2017

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Elizabeth (Actief sinds: 10-01-2017)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Leeg als dementie’ van Elizabeth zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.