U bent niet gek

Ies 't Hart

U heeft wat hulp nodig
Waarvoor schaamt u zich
Een afwijking in uw geest
Wees maar niet bevreesd

Therapieën en medicijnen
Doen klachten verdwijnen
U doet toch uw best
Negeer het als u word gepest

Het begrip gek ontstaat uit onbegrip
Ga niet leven met een dip
Uw praten en handelen zijn uniek
U bent gewoon een beetje ziek

Dat een ander u gek vindt
Men is voor uw kwaliteiten blind
Vind uzelf alstublieft normaal
U bent gewoon als allemaal

Ies

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 06-01-2017

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Ies 't Hart (Actief sinds: 10-12-2014)

Informatie bij het gedicht

Denk vooral positief over uzelf. Er is veel ellende in de wereld.Maar haal uzelf niet onderuit. Denk aan wat u goed heeft gedaan. Heeft u anderen blij gemaakt. Heeft u een karwei afgemaakt . Op school goede cijfers gehaald, Iemand geholpen. Iets gepresteerd waar u of anderen blij mee waren. Denk daar aan.

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘U bent niet gek’ van Ies 't Hart zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.