INLOGGEN
«»

A.D.H.D.

Ik was nog zó jong en wist het ook niet:
A.D.H.D. waaronder je leed tot je verdriet.
De naam was nog niet eens uitgevonden
en nu vind ik je niet meer, ben héén-
gezonden!

Het spijt me meer dan ik zeggen kan,
mijn onbegrip voor jou
Toch, ondanks dát, altijd wél in touw.

Spijtig, dat dit laatstgenoemde niet telt
Maar, zoals vermeld: het spijt me dat zaken
zo zijn gegaan
Had ik het tóen maar heel anders gedaan...

Dakoyria, 2016.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 05-09-2016

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Dakoyria
Actief sinds: 08-11-2015 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘A.D.H.D.’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.