INLOGGEN
«»

Stilte

Stilte

Werkelijk niets te horen
Omdat ik zo ben geboren
Steeds heb ik in de gaten
De reacties op mijn praten

Ik zie heel veel om mij heen
Beweging, lachen en geween
Begrijpen is me niet gelukt
Hoe geluid wordt uitgedrukt

Gods stem kan ik wel horen
Alleen niet met mijn oren
Ondanks mijn stille smart
God hoor ik in mijn hart

Bewogen hoor ik Hem dan aan
Ik weet Hij is met mij begaan
Hij zal me ook weer laten horen
En mijn doofheid eens doorboren

Als Hij voor Mij zal staan
Zal ik Zijn stem verstaan
Hij zal dan tot mij spreken
Je stilte is nu echt geweken

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 01-05-2016

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Gertjan van der Kraan
Actief sinds: 31-10-2014Informatie bij het gedicht:

Vertrouwen ondanks tegenslagen of handicap, ook al kan het soms echt pijn doen. Vanuit jezelf soms moeilijk te verdragen, maar in Zijn kracht is het te vol te houden. Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Stilte’ van Gertjan van der Kraan zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.