INLOGGEN
«»

Klanken en letters zoeken naar paren

Klanken en letters zoeken naar
paren. Hulpeloos handicapt
iedere klank zich naar het
juiste woord. Afasie zal een
spreker niet sparen, wanneer
de combinatie niet koppelt,
maar wordt gestoord.

Met stomheid geslagen
haperen de klanken; afasie
isoleert de gedachte van
het juiste woord. De spreker
niet langer volledig bij machte
zal voor onbepaalde tijd worden
afgesneden van het juiste woord.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 23-10-2015

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Willem Bernardus Tijssen
Actief sinds: 02-03-2015Informatie bij het gedicht:

Schrijver: Willem B. Tijssen Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Klanken en letters zoeken naar paren’ van Willem Bernardus Tijssen zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.