INLOGGEN
«»

Zwaar

Gitzwarte wolken
smoren licht
Stemmingen bedrukt
Gevoel dat overheerst
Beschouwt
jezelf mislukt

Wereld zonder
zelfrespect
Spiegelbeeld
vol haat
Hoe sterk
moet je wezen
Besluiten dat je gaat
Hoe zeker
moet je zijn
Te voelen
dat je past

Als dromen
zijn vervlogen
En leven
meer een last

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 19-07-2015

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Henk Hoek
Actief sinds: 19-07-2015 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Zwaar’ van Henk Hoek zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.