INLOGGEN
«»

Terminaal

'Meneer, U bent terminaal' ,
Zegt de specialist radicaal.
Zonder er doekjes om te winden wordt je verteld,
Dat je van een ziekte niet meer hersteld.
Je hebt nog zo lang te leven,
Als de dagen die je worden gegeven.

Hoe wreed kan het leven zijn,
Dat na al die dagen van doorgemaakte pijn
Je een optie hebt op het recht,
dat een eind maakt aan een zinloos gevecht.
Slechts te berusten in je lot
Is het advies,dat je meegegeven wordt.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 17-04-2015

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Willem Bernardus Tijssen
Actief sinds: 02-03-2015 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Terminaal’ van Willem Bernardus Tijssen zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.