Verliezen

Ies 't Hart

Vechtend voor idealen
wil je voordeel behalen
Makkelijk is dat niet
Soms heb je verdriet

Steeds ga je verliezen
En zit je te kniezen
Je doet het ook verkeerd
Dat heb je nu geleerd

Alleen bereik je niets
Net als tegenwind op de fiets
Je word alleen doodmoe
En weet niet meer hoe

Je had een zieke geest
Het is voor niets geweest
Of heb je wat geleerd
Je bent toch ongedeerd

Door medicijnen rust gevonden
Helen nu jouw geestelijke wonden
Doe nu maar rustig aan
tevreden met je bestaan

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 12-01-2015

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Ies 't Hart (Actief sinds: 10-12-2014)

Informatie bij het gedicht

Je bent jong en sterk .Accepteert jouw ziekte niet en zal laten zien wat je allemaal kan.Maar dat lukt maar zelden.Vaak ben je een verliezer.Je put je alleen maar uit voor een pover resultaat.

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Verliezen’ van Ies 't Hart zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.