INLOGGEN
«»

Andere opa

Zomaar een moment
tussen de grote vragen
van het leven
over ziekte en lijden
gebeurt het

zomaar soms even
dat je boven de ziekte
wordt uitgetild
juist op de grens
van tranen en wanneer
je het bijna uitgilt
zie je ze komen
die je lief zijn

ze staan om je bed
weten ook niet
veel te zeggen
zien je pijn
maar elke avond
als ze gaan slapen
voor ze gaan dromen
zingen de kinderen
eerbiedig en zacht

Heere houdt ook
deze nacht
over lieve Opa
de wacht
amen

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 04-10-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Pastor
Actief sinds: 01-10-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Andere opa’ van Pastor zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.