INLOGGEN
«»

Jij zal altijd meer pijn hebben dan ik

 Jouw pijn is veel erger dan de mijne
 ik heb ook pijn
 maar dat is niet te vergelijken …

 Ik zal nooit de pijn hebben
 die jij hebt
 nooit in die erge mate
 zoals de pijn van jou meester is

 nooit kom ik tot aan die pijngrens!

 Toch kan jij het beter verdragen dan ik
 want ik kan niet tegen pijn
 jij …
 je gaat altijd sterker zijn

 Je zei tegen mij
 dat ik niet heb te klagen
 en toch, heel stiekem
 zit ik nog elke dag te zagen

 Tegen de pijn die ik voel
 maar jij …
 jij voelt veel meer pijn …
 toch!
 ik zal nooit sterker zijn

 Ik kan er niet tegen
 mijn pijngrens is niet zo groot
 jij klaagt nooit …
 en toch zie ik je pijn
 elke dag weer

 want …
 jij kan wel tegen een stoot!

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 26-04-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Gedichtenlady
Actief sinds: 21-04-2014Informatie bij het gedicht:

papa's hernia die niet geneest is erger dan mijn pijn in mijn schouders door het trapeziussyndroom ... Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Jij zal altijd meer pijn hebben dan ik’ van Gedichtenlady zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.