INLOGGEN
«»

Schik

Kwaadheid maakt je stuk van binnen
je weet niet meer wat je moet beginnen
luister daarom naar oma’s wijze raad
blijf niet langer dan één dag kwaad
blijf niet hangen in pruilen of mokken
je plaagt slechts jezelf als je gaat wrokken
ben je ziek van woede, ja heel erg boos
pluk dan in de tuin de allermooiste roos
schik hem zorgvuldig in je duurste vaas
dan ben je je emoties weer snel de baas.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 29-05-2020

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Ellen Geven
Actief sinds: 29-05-2020 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Schik’ van Ellen Geven zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.