INLOGGEN
«»

Je wilde mij breken

Je wilde mij breken,
gebogen hoofd en neergeslagen ogen
Je dacht dat je een leider was
maar je bent slechts een studie voor psychologen.

Jij kikte op mijn tranen
Je vindt tranen zwak
en nu blijkt achteraf
dat het jou aan ruggengraat ontbrak

De tegenwind die jij mij gaf,
deed mij in een andere richting groeien
en de mest die je over me heen goot,
zorgde dat ik uiteindelijk kon bloeien.

Je wilde mij zien breken,
maar ik boog en vluchtte, voordat ik brak
en nu komt de tijd dat de wereld ziet,
dat jij niet meer bent dan een kakkerlak.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 25-08-2018

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Danielle vink
Actief sinds: 23-08-2018 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Je wilde mij breken’ van Danielle vink zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.