Home |

INLOGGEN
Uw ad blocker houdt onze advertenties tegen

Ons systeem ziet dat u gebruik maakt van een ad blocker, waardoor onze advertenties worden geblokkeerd. Schakelt u uw ad blocker alstublieft uit voor Dichters.nl

Aan het exploiteren van deze website zijn doorlopend kosten verbonden. Terwijl het gebruik van Dichters.nl voor u geheel gratis is, en ook blijft. Deze kosten kunnen niet meer worden gedekt als gebruikers advertenties (massaal) weren (tevens de enige bron van inkomsten). Hierdoor zullen Dichters.nl en andere websites op termijn mogelijk gaan verdwijnen.

Om die reden willen wij u vragen voor Dichters.nl een uitzondering te maken en uw ad blocker (voor onze website) uit te schakelen. Hartelijk dank alvast!

Klik hier om te zien hoe u dit doet (als u nog niet weet hoe u dit eenvoudig kunt instellen)

Klik na het uitschakelen van uw ad blocker op verversen, deze melding verdwijnt dan.

Woede gedichten (over kwaad zijn)

Ook over het thema woede, boos zijn en kwaad zijn worden gedichten geschreven. Woede gedichten over woede, en gedichten over kwaad zijn, beschrijven wat woede is, hoe het zijn impact kan hebben in een leven of omgeving van iemand, of hoe men dit zelf kan ervaren. Ook over woede aanvallen worden gedichten gemaakt. Kwaad zijn is natuurlijk nooit een oplossing, maar toch gebeurt het en is het iets waar mensen mee te maken hebben. Omdat dit voorlopig nog niet de wereld uit is, zullen er ook nieuwe gedichten over woede en kwaad zijn worden geschreven, een greep daaruit vind je op Dichters.nl

Heb je zelf één of meerdere woede gedichten over woede of kwaad zijn, of wil je kleine, korte gedichtjes maken voor deze rubriek? Stuur je gedicht of gedichten dan naar ons in ter plaatsing via de button Gedicht maken/plaatsen. Hartelijk dank!