het winterde

godschalk ludo

Het winterde
Het wintert , het water bevriest, het wordt koud en hard.
De velden bossen en velden kleuren wit en zwart.
Wanneer komt van die winter de laatste noot.
Ik weet na elk seizoen en na zijn top,
wordt het weer lente en zit het erop.
Er komt water in de sloot,
de winter gaat dood.
L.G

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 13-02-2023

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

godschalk ludo (Actief sinds: 19-04-2020)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘het winterde’ van godschalk ludo zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.