Besneeuwde wereld

Roel van Ekeris

Het witte uitzicht
De zon gezwicht
De vorst aan het strengen
De dagen snel gaan lengen

De duisternis verhult
Het innerlijke brult
Voedselschaarste
Ieder beetje het kostbaarste

Het recht van de sterkste
Voor zwakkeren het ergste
De dood vergoed
Aaseters zoet

Roel van Ekeris©

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 14-01-2021

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Roel van Ekeris (Actief sinds: 02-02-2020)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Besneeuwde wereld’ van Roel van Ekeris zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.