winter

Geert Messelis

het smeltwater
wist sporen in de sneeuw
(een streepje bloed en marterpoten)
die de sporen wiste
van de brakken velden

de winter verborg zichzelf
met duivelskunsten
wie lang kijkt
naar de schoonheid
van zijn wade
wordt blind

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 02-03-2018

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Geert Messelis (Actief sinds: 26-09-2016)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘winter’ van Geert Messelis zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.