groeipijn in de winter

Geert Messelis

de spiegels
van de rijzende zon
doen krimpen
de dagen smaken eindeloos
vertwijfeld
vol weifel
vraagt het leven
genade aan de zon
een ijsklomp
in een dag die komt
en tijd schraapt
het schaven brandt
de handen
alles doet pijn
maar groeit
het leven
is geborgen
in de schoot
zolang het hart blijft kloppen

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 26-12-2016

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Geert Messelis (Actief sinds: 26-09-2016)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘groeipijn in de winter’ van Geert Messelis zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.