INLOGGEN
«»

Schaatsers kraken stilte

zon staat laag
rietkraag warmt
sloten met
een gele kant

kristallen kou maakt
water strakker
langs de zomen
verzwart in ijs

een brug teveel
eenden kwaken
hoenders houden
ijs en water los

schaatser kraken stilte
knisperend in vaart
diep de koppen
pegels in de baard

noordooster schrijnt
de winter over land
duurt maanden voor
de zon weer brandt

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 15-04-2015

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

wil melker
Actief sinds: 07-02-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Schaatsers kraken stilte’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.