sneeuw in poppen

wil melker

we zagen ze staan
in onbegaanbaar
trokken ze hun sporen
na stilstaand in de
sneeuw te zijn geboren


de koplamp licht
het leven op
het lijf gerold
en met de hand
plaatst men de kop


we jachten
langs hun
leven heen
ze smelten nu
van kop tot teen


gedenken zacht
de winternacht
die filevormend
sneeuw in poppen
weer tot leven bracht

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 10-04-2015

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

wil melker (Actief sinds: 07-02-2014)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘sneeuw in poppen ’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.