INLOGGEN
«»

Mijn wijsheid

Mijn wijsheid op de Rots gebouwd
wijsheid geheel op Hem vertrouwd
wijsheid heeft drijfzand verdreven
vastheid gaf in heel mijn leven.

Wijsheid geeft mij sterkte en kracht
wijsheid die ik van Hem verwacht
wijsheid niet in eigen ogen
wijsheid die ik krijg van boven.

Mijn wijsheid die ik dank aan Hem
wijsheid die luistert naar Zijn stem
zonder wijsheid ben 'k verloren
kan ik Hem nooit toebehoren.

Here, laat mij al mijn dagen
biddend om Uw wijsheid vragen
wijsheid om inzicht te krijgen
in wijsheid omhoog te stijgen.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 03-02-2023

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Petra Groeneveld
Actief sinds: 21-05-2020 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Mijn wijsheid’ van Petra Groeneveld zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.