Gewoon zo

Life Pupil

Eerlijkheid, vriendschap en vertrouwen.
100% letterlijk genomen.
Een kostbaar iets, waar je ver mee kan komen.
Zonder woorden, belevend als energie.
Één weg rechtdoor, zijwegen zijn er nie..
Besef het belang, waar dat ze voor staan.
Roest op ijzer, trekt magneet niet meer aan.
Je kan niet meer komen daar..,
je kan niet meer komen daar hij is geraakt.
De duivel zijn ketting is zo lang niet gemaakt.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 08-12-2021

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Life Pupil (Actief sinds: 05-08-2020)

Informatie bij het gedicht

08.12.21

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Gewoon zo’ van Life Pupil zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.