Luisteren geeft vleugels

GonzoszVoice

Luisteren geeft vleugels.
( personal coaching)

Anderen zijn beter;
Sneller;
Dus dan ben jij goed en snel;
Duidelijk elk woord.;

Sommigen zijn slimmer;
Knapper
Dus ben jij slim en knap;
Als je maar het juiste hoort.

Als je niet luistert;
Kom je zelf niet verder;
Lamme vleugels;
Drijfveer ebt weg;

Anderen zijn slechter;
Langzamer en dommer;
Dus ben jij slecht, langzaam en dom.
Wil je dan dat ik dit tegen je zeg.

Luisteren geeft vleugels.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 13-11-2021

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

GonzoszVoice (Actief sinds: 17-03-2019)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Luisteren geeft vleugels’ van GonzoszVoice zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.