een panzer

Scharlaken Haan

een panzer van dankbaarheid,
zuinigheid,
geloof in de goedheid van jezelf,
hardwerk,
niet op je kop laten zitten,
vroeg pitten,
geduld,
tot het afscheid,
de sleutel tot zelf realisatie,
verbetering van de wereld,
daar werk ik voor.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 10-10-2017

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Scharlaken Haan (Actief sinds: 10-10-2017)

Informatie bij het gedicht

www.facebook.com/scharlakenhaan

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘een panzer’ van Scharlaken Haan zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.