VOOR MIJN WETENSCHAP ....

Dichterbijblij

VOOR
MIJN
WETENSCHAP ....

Nooit uit
mijn Liefde stap !!!

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 01-11-2022

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Dichterbijblij (Actief sinds: 03-12-2019)

Informatie bij het gedicht

Alle overige wetenschap is bijzaak en klopt niet helemaal !!! Precies zoals een tunnelvisie-mens !! Liefst zouden zij God afschaffen !! Als er negatiefs is geef je Hem de schuld !! Als het prima is, bestond Hij "dus" niet !! Zie verder alle gedichten, Kwaad op God !!

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘VOOR MIJN WETENSCHAP ....’ van Dichterbijblij zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.