WIE HOUDT VAN DE EENVOUD ?

Dichterbijblij

WIE HOUDT
VAN DE EENVOUD ?

Zonder
beperkend
voorbehoud ?

Ontspannen
in
volledig open,
Laat,
de Levens-
Verrassingskracht
helemaal
in jou lopen !

Zonder beperking
voor
jouw versterking !

Van
royale gift,
voor
jouw
heerlijke lift !

Omhoog !
In
kleurenboog !

Ongecompliceerd,
het leven
jou,
zo,
het meeste
leert !

Vrij
in uniek,
Levend
Leven
geenszins
ziek !

Niet meer
bedot,
door
schoolfrik-regels
zot !

Uit de bende
van
ingewikkelde
ellende !

De eenvoud
van
het
niet koud !

De
echte wet,
zonder
verstrikkend
net !

In
alle
vrede,
is,
onze bede !

Hevig verwacht,
waar
iedereen
dringend
naar smacht !

Uit de dromen,
werkelijk
gaat
dat komen !

Wil jij
ook
worden
als
Zijn Lente-Kind,
van
de
Oneindige
Liefdeswind ?

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 11-01-2020

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Dichterbijblij (Actief sinds: 03-12-2019)

Informatie bij het gedicht

Opgeschreven 7 juli 2018.

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘WIE HOUDT VAN DE EENVOUD ?’ van Dichterbijblij zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.